Inicio Actualidad Noves píndoles digitals al Cèntric

Noves píndoles digitals al Cèntric

Esteu aquí

Durant els mesos de novembre i desembre, l’equipament oferirà diferents xerrades divulgatives d’alfabetització en les TIC

dimecres, 20 octubre, 2021 – 10:00


Durant els propers mesos de novembre i desembre, el Cèntric Espai Cultural oferirà noves píndoles digitals.  L’objectiu d’aquestes propostes, que consisteixen en tres xerrades divulgatives en l’àmbit de la cultura digital, és oferir recursos i acompanyament a la ciutadania en l’ús de les TIC.


Drets i deures a la xarxa, fake news i identitat digital


En una societat digitalitzada com la nostra, es fa necessari dotar la ciutadania d’eines i recursos per entendre les noves realitats socioculturals sorgides de les tecnologies digitals. En aquest context, les píndoles digitals que es treballaran en el Cèntric pretenen donar resposta i fomentar una mirada crítica sobre les diferents possibilitats que ofereix la xarxa. Les xerrades tindran una periodicitat quinzenal, i giraran al voltant de les següents temàtiques:


Coneix els teus drets i deures a la xarxa, l’11 de novembre, on s’abordarà quin tracte han de tenir les nostres dades i els drets que tenim com a consumidors.


Fake news, no et deixis enganyar, el 25 de novembre, on s’oferiran recursos per identificar les notícies falses i eines per verificar la informació apareguda a la xarxa.


Crea i gestiona la teva identitat digital, el 9 de desembre, on es parlarà sobre com tenir una bona carta de presentació en el món digital.


Totes les propostes són gratuïtes amb inscripció prèvia a online.elprat.cat. Més informació sobre aquestes i altres xerrades divulgatives aquí.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí