Inicio Actualidad El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

dimarts, 19 octubre, 2021 – 14:15


El passat mes juliol va ser el tret de sortida als treballs per començar a elaborar el pessebre de la plaça de Vila d’enguany. Ara a l’octubre, ja es coneix la data oficial de la seva inauguració.


Serà el proper dijous 16 de desembre i com es cada tradició, la inauguració del pessebre serà l’inici del Nadal al Prat.


La temàtica en la que està inspirada el pessebre és un secret molt ben guardat que la ciutadania descobrirà el mateix dia de la inauguració, ja que l’equip de treball, format per 24 persones grans voluntàries, pretén sorprendre i fer les delícies de totes les pratenques i pratencs.

MAS:  Adolescents de Cornellà co-dissenyen un projecte per crear espais segurs i prevenir la violència domèstica i en línia en infants i adolescents


Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb el Programa Municipal de la Gent Gran a través del correu gentgran@elprat.cat; al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNoves píndoles digitals al Cèntric
Artículo siguienteTot esperant pallassos, un matí de somriures aquest diumenge a Can Mercader
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí