Inicio Actualidad Escola Esportiva Social, torna un ampli programa multiesportiu per a estudiants

Escola Esportiva Social, torna un ampli programa multiesportiu per a estudiants

Aquest curs 2021-2022 es reprenen les activitats de l’Escola Esportiva Social, un programa multiesportiu organitzat pels departaments d’Esports i de Família de l’Ajuntament de Cornellà en col•laboració amb entitats, escoles i instituts del municipi per donar a conèixer noves disciplines esportives, realitzar esport com a element educatiu i lúdic sense competició i, alhora, oferir una opció més d’activitat extraescolar a les famílies.

L’oferta s’adreça a nens i nenes de primària i secundària. Els esports es faran de dilluns a divendres i estaran dirigits per monitoratge especialitzat, amb metodologies que promouen els valors educatius de l’esport.

 • Futbol Sala
 • Arts marcials
 • Tennis
 • Beisbol
 • Futbol
 • Voleibol
 • Futsal
 • Bàsquet
 • Zumba
 • Multiesport

Per a més informació consulta la web de l’Escola Esportiva Social: 

https://escolaesportivasocialcornella.cat/

La inscripció és gratuïta per als alumnes de secundària, i també per als de primària que ja estiguin inscrits en alguna activitat extraescolar d’AMPA i/o clubs esportius de Cornellà. Per als alumnes de primària que no ho estiguin, el preu d’inscripció és de 30, 60 o 90 euros per trimestre (per 1, 2 o 3 dies d’activitats setmanals).

Les activitats es realitzen en equipaments esportius municipals en horari de tarda: 15.30 hores per als alumnes de secundària, i en dos torns, 17 i 18 hores, les adreçades a alumnes de primària.

Hi ha també la possibilitat d’inscriure’s puntualment (per un dia) a alguna de les activitats. A les 14 hores es tanca la inscripció de cada dia, és a dir, els nens/es que s’apuntin ja sigui a la inscripció trimestral o puntual tenen fins a les 14 hores per poder inscriure’s i anar-hi aquell dia. Si no, han d’anar-hi el següent dia que hi hagi l’activitat.

 

Accés a l’activitat

 • Escolars de primària: seran recollits pel servei de monitoratge a la porta de l’escola o instal·lació esportiva on es porti a terme l’activitat, en acabar els entregaran al mateix lloc.
 • Escolars de secundària: hauran d’anar directament a la instal·lació assignada.
 • Els desplaçaments a la instal·lació esportiva es faran a peu i el fet d’inscriure’s implica complir amb la normativa establerta.

- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí