Inicio Actualidad L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Esteu aquí

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes excepcions

divendres, 15 octubre, 2021 – 08:15


L’Hospital Universitari de Bellvitge amplia a partir d’avui, 15 d’octubre, l’horari de visites als pacients. Per a aquelles persones hospitalitzats en àrees no covid, el nou horari de visites ha passat a ser de 13 a 21 h de dilluns a divendres, i de 9 a 21 h els dissabtes, diumenges i festius. Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient, si bé podran ser persones diferents per torns. No es recomana l’accés a l’hospital dels menors de 12 anys.


A les unitats de cures intensives (UCI) i la Unitat de Reanimació d’Urgències, l’horari de visites és de 13 a 15 h, i, a l’àrea de Reanimació Postquirúrgica, de 19 a 20 h, també amb un sol acompanyant per pacient. A Urgències, Consultes Externes, Gabinets i Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient.


Com a norma general, continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, si bé, excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m, menors d’edat, persones amb deteriorament cognitiu sever, o situacions d’últimes hores.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí