Inicio Actualidad Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Esteu aquí

Taula rodona amb la col·laboració de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), AVV Jardins de la Pau i voluntariat pratenc contra el càncer

divendres, 15 octubre, 2021 – 08:30


Coincidint amb la I Jornada d’Alimentació del Prat i el Dia Mundial contra el càncer de mama, es farà al Prat una taula rodona que compta amb personal mèdic expert en com la nutrició contribuieix a reduir els riscos de patir càncer de mama. A l’igual que passa en altres tipus de malalties, els hàbits saludables: alimentació, activitat física i moviment… són claus per gaudir d’una vida lliure d’afectacions greus de salut. 


L’acte amb inscripció prèvia, es farà dimarts, a les 18 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau, compta amb amb el Dr. Antoni Agudo Trigueros, cap de la Unitat de Nutrició i Càncer (UNAC) i del grup de nutrició i càncer de l’IDIBELL, i Carlota Castro-Espín, investigadora predoctoral d’aquesta Unitat. Xerrada organitzada amb el suport de l’Institut Català d’Oncologia.

MAS:  La Xarxa d'Orientació del Prat enceta el curs tractant diferents projectes per a joves i adults


Molt imporatnt ha estat l’impuls que ha donat l’AVV Jardins de la Pau, i sobretot el voluntariat contra el càncer que hi ha a la ciutat.


A més d’aquesta proposta de debat i reflexió, hi haurà el tradicional enllumenat de color rosa de l’edifici consistorial de la plaça de la Vila i la torre de l’aigua del Cèntric.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites
Artículo siguienteTorna l’Aplec de la Tartana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí