Inicio Actualidad Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

Esteu aquí

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la platja estarà restringit a participants i organització. L’accés al cementiri del Sud no es veurà afectat.

divendres, 15 octubre, 2021 – 10:45


Durant el matí del proper diumenge, se celebrarà el XXV Triatló Ciutat del Prat, un fita esportiva que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia. La prova consisteix en nedar 750 m, davant el Centre Municipal de Vela, recórrer 20 km en bicicleta per la carretera de la Platja i una cursa de 5 km pel passeig del litoral.


Per tant, l’accés a la nostra platja estarà restringit als i les participants així com l’organització de l’esdeveniment entre les 8 h del matí i fins les 2 h del migdia.  L’accés al cementiri del Sud estarà obert per la carretera de la Bunyola i la carretera de la Platja.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí