Inicio Actualidad Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

Esteu aquí

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la platja estarà restringit a participants i organització. L’accés al cementiri del Sud no es veurà afectat.

divendres, 15 octubre, 2021 – 10:45


Durant el matí del proper diumenge, se celebrarà el XXV Triatló Ciutat del Prat, un fita esportiva que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia. La prova consisteix en nedar 750 m, davant el Centre Municipal de Vela, recórrer 20 km en bicicleta per la carretera de la Platja i una cursa de 5 km pel passeig del litoral.


Per tant, l’accés a la nostra platja estarà restringit als i les participants així com l’organització de l’esdeveniment entre les 8 h del matí i fins les 2 h del migdia.  L’accés al cementiri del Sud estarà obert per la carretera de la Bunyola i la carretera de la Platja.

MAS:  Citilab impulsa dos projectes vinculats a la digitalització del comerç local


- Te recomendamos -
Artículo anteriorObre La Botiga del Prat, on les persones que reben ajuda alimentària són alhora cogestores del projecte
Artículo siguienteEl projecte Cap·piralitat comença les performances sobre els quatre elements al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí