Inicio Actualidad Comença un nou curs ple d’activitats a la Biblioteca Antonio Martín

Comença un nou curs ple d’activitats a la Biblioteca Antonio Martín

Esteu aquí

Aprendre i compartir a través dels llibres

dijous, 14 octubre, 2021 – 10:00


Seguint el curs escolar la Biblioteca s’adapta a les necessitats dels ciutadans del Prat oferint un seguit d’activitats per fomentar la lectura i l’esperit crític. Amb aquest propòsit comença la temporada amb les clàssiques hores del conte i els clubs de lectura.
Activitats infantils i familiars

 


Hora del conte

Activitat de foment de la lectura conduïda per professionals que transmeten la màgia dels contes i la narració oral. Ideal per estimular la imaginació.

Recomanada per a famílies amb infants a partir de tres anys.

Hora dels nadons

Espectacles i tallers per a pares, mares i nadons per treballar la promoció de la lectura i l’estimulació de l’aprenentatge.

Activitats per infants de 0 a 3 anys.

Kids Corner

Dinamització de l’espai: A través d’una combinació d’activitats, històries, cançons, moviment, aconseguirem crear un ambient sensorial i d’exploració perquè els infants es diverteixin i aprenguin anglès de manera natural i sense adonar-se’n.

Activitat familiar adreçada a infants a partir de tres anys.

Tallers familiars o de conversa literària

Activitats adreçades als infants per orientar-los en el desenvolupament d’un itinerari lector mitjançant un format de tallers i de creació del llenguatge.
Activitats per adultsClubs de lectura

La Biblioteca Antonio Martín ofereix, dinamitza i dóna suport als clubs de lectura de la ciutat. De temàtica diversa, alguns es reuneixen a la mateixa Biblioteca, i d’altres, en espais de fora. Descobriu quin és el que millor s’adapta als vostres gustos i horaris.

English Corner

Club de conversa per adults dinamitzat per un professional nadiu. Grups diferenciats per nivells, des del mig fins a l’avançat.

Sessions setmanals.

Taller Creacció

Taller d’escriptura obert per compartir en grup les creacions pròpies.

Juguem a llegir

En aquesta activitat els pares, mares i altres familiars descobrireu com podeu fer de mediadors de la lectura amb els vostres infants des que són nadons. Coneixereu llibres de diferents tipologies per acompanyar les primeres lectures abans de saber llegir lletres, aprendreu la força de l’oralitat, de la lectura en veu alta per acompanyar els vostres fills en la valuosa experiència de la descoberta dels primers llibres i primeres històries i així començar a construir l’itinerari lector i la primera biblioteca dels vostres fills.

Exposicions

Mostres de llibres amb decoració adient a la temàtica. Poden ser de contingut propi adient actualment i als aniversaris literaris, o d’acompanyament a activitats i xerrades d’altres centres cívics, i de l’arxiu.

Visites escolars

Anualment, la Biblioteca ofereix activitats relacionades amb la lectura per a infants i joves de tots els centres educatius del Prat, des de l’escola bressol fins a Secundària.

A la Biblioteca Antonio Martín trobareu resposta a aquella inquietud cultural i literària que sempre heu tingut. Podeu seguir les totes seves activitats a la web de la biblioteca i estar al dia de tot allò que ús ofereix seguint les seves xarxes socials de Facebook i Instagram.

Us animeu a participar?


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí