Inicio Actualidad El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Esteu aquí

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un dels seus ulls. Divendres van tornar al seu hàbitat natural perquè, segons les últimes proves, ja estan preparades per la seva reintroducció al mar.

dilluns, 11 octubre, 2021 – 15:15


Dues de les tortugues més conegudes del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, han tornat al seu hàbitat natural, el mar. Després d’haver estat tractades i cuidades al centre, es considera que ja són capaces de viure sense problemes, tot i la ceguera d’un dels seus ulls. Han estat alliberades amb un dispositiu de seguiment satel·lital a la seva closca, que permetrà conèixer els seus moviments.

MAS:  Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo


La majoria de tortugues que són tractades al CRAM tenen lesions pels estris de pesca (o es capturen involuntàriament), però el més greu, és el que es troba al seu estómac: gairebé totes ingereixen sense voler els plàstics que s’aboquen al mar i que confonen amb el seu menjar. El CRAM s’encarrega de rescatar-les, a més d’altres animals marins, i tornar-les, el més aviat possible, al seu medi natural.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorA l’octubre torna el Pota Blava amb el QuintoTapa!
Artículo siguienteAjuts econòmics destinats a millorar la salut mental i la salut bucodental de la població més vulnerable
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí