Inicio Actualidad En marxa les sessions participatives per recollir opinions sobre la Igualtat entre...

En marxa les sessions participatives per recollir opinions sobre la Igualtat entre dones i homes

Esteu aquí

També es pot participar responent a l’enquesta

divendres, 8 octubre, 2021 – 12:00


Ahir es va realitzar una sessió de debat per treballar la diagnosi del III Pla Local d’Igualtat de Gènere. Un document estratègic que ha de guiar les polítiques locals dels propers anys per que les dones i els homes del municipi puguin assolir el seu màxim potencial i participar en tant que ciutadans i ciutadanes sense que es doni cap discriminació per raó de gènere.


Aquesta primera sessió, es va adreçar a membres del Consell Municipal de dones, i va consistir en un debat per grups, endreçat per diferents temes, en el qual s’identificaven fortaleses, debilitats i necessitats existents.


Es va parlar sobre el compromís amb la igualtat de gènere, les accions que es realitzen contra les violències masclistes, drets i qualitat de vida, coeducació i transmissió de valors, treballs i temps, lideratge i participació. En el moment de debat i posada en comú, van sorgir molts punts de vista i aportacions, que es tindrà en compte alhora de fer la fotografia global sobre com estem i quins aspectes ens preocupen.


El proper dijous 14 d’octubre, hi haurà una altra sessió oberta a tothom que vulgui participar, es realitzarà al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa a les 18 hores. I replicarà el format de recollida d’opinions. Les persones que estigueu interessades a participar, us podeu adreçar a dones@elprat.cat.


Participar responent a l’enquesta


Una altra forma de participar és omplint un qüestionari que forma part de la diagnosi del Pla. S’hi pot participar fins al proper 20 d’octubre. Actualment recull més de 450 respostes de dones, homes i persones no binàries que ja han dit la seva.


Es pot respondre a l’enquesta clicant en aquest enllaç.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí