Inicio Actualidad 143 empreses s’allotgen al Centre d’Empreses i al Viver de Procornellà

143 empreses s’allotgen al Centre d’Empreses i al Viver de Procornellà

L’empresa municipal Procornellà ofereix dos serveis d’allotjament de negocis. Són el Centre d’Empreses del Baix Llobregat, situat al carrer de Tirso de Molina, 36 (al barri d’Almeda), i el Viver d’Empreses, ubicat al carrer de Joan Fernández i Comas, 3 (al barri del Pedró). Aquests dos equipaments sumen 143 negocis, en data de 30 de juny de 2021.

La pandèmia ha afectat especialment el Viver d’Empreses, que ofereix allotjament preferentment a projectes de base digital o relacionats i que, per seguretat sanitària, prefereixen teletreballar. En termes generals, s’ha produït una baixada de la demanda a l’entorn del 6 % en comparació amb el període 2019 i 2020; però, durant els primers sis mesos d’aquest 2021, pràcticament s’han llogat el mateix nombre d’hores que durant el 2020.

El Centre d’Empreses del Baix Llobregat i el Viver d’Empreses presenten avantatges en forma de serveis comunitaris a les seves empreses allotjades, com: servei de recepció de trucades de 8 a 20 h, accés a Internet, calefacció i aire condicionat, connexió electrònica amb comptador, seguretat amb videovigilància 24 hores, sales de reunions, aules amb material audiovisual, neteja i manteniment de les instal·lacions i accés a la gestoria bonificada, serveis i programació de consolidació i creixement, jornades i interrelació empresarial, entre altres beneficis.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí