Inicio Actualidad L’escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant...

L’escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant la Festa Major

Esteu aquí

El Festival de la Diversió, mostres artístiques, concerts i espectacles s’han dut a terme en aquesta nova ubicació

divendres, 1 octubre, 2021 – 11:00


Una vegada passada la Festa Major, l’Ajuntament del Prat ha fet balanç per veure com han anat les diferents mesures i planificacions d’espais per adaptar-se als diferents protocols sanitaris,  i que han provocat una diversificació d’ubicacions per a poder assolir totes les activitats culturals i comunitàries programades per aquestes dates.


Un d’aquests espais culturals ha estat el pati de l’Escola Jaume Balmes. En aquest espai es van desenvolupar diverses propostes culturals per a tota la família, com van ser el Festival de la Diversió, el flamenc de Nya de la Rubia o els clàssics d’ABBA.


Com ja és costum a Sant Cosme, a les activitats desenvolupades dins del programa de la Festa Major a l’escola Jaume Balmes, han col·laborat diferents entitats del barri. El Festival de la Diversió, que es va celebrar el passat dissabte 25 de setembre al matí, va ser possible gràcies a la participació i complicitat de les Dones Sàvies, La Comunitat Islàmica, l’Associació de Salvadorenyes (ASCA) o la Fundació Catalana de l’Esplai, que van amenitzar el matí amb diferents tallers i un fantàstic circuit d’aventura adreçats a famílies i infants de tota la ciutat.


Diumenge 26 al vespre, en l’activitat “Comença l’Espectacle”, es va poder gaudir d’una magnífica mostra artística de RV Dance, gràcies a l’Associació de Veïns de Sant Cosme i la ballarina Leire “La Ruca”, presentada per l’entitat Amics Pota Blava.


A tot això, cal afegir els concerts de Nya de La Rubia, el Tribut a ABBA i la mostra d’espectacles de La Casa de Sevilla que han fet del pati de l’escola Jaume Balmes, un espai participatiu amb gran afluència de públic i un nou espai cultural de referència al Prat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí