Inicio Actualidad S’amplia el termini per respondre a l’enquesta del III Pla Local d’Igualtat...

S’amplia el termini per respondre a l’enquesta del III Pla Local d’Igualtat de Gènere

Esteu aquí

S’inicien també les sessions participatives obertes

dijous, 30 setembre, 2021 – 15:00


Al passat mes de juny, l’Ajuntament del Prat va iniciar un procés de renovació de l’anterior Pla Local d’Igualtat d’oportunitats entre homes i dones. La fase inicial es va centrar en l’anàlisi de dades estadístiques, per posteriorment donar pas a una segona etapa, on la ciutadania podia respondre a una enquesta oberta per donar la seva opinió sobre la igualtat de gènere al municipi.


Per tal de recollir més percepcions de la ciutadania pratenca, s’amplia el termini per poder respondre aquesta enquesta fins el proper 20 d’octubre. Aquest estudi formarà part del document final que guiarà les actuacions de la política local del III Pla Local d’Igualtat de Gènere del Prat.


Perquè aquest sigui un document el més participatiu possible, s’ha creat un qüestionari amb diverses preguntes i es convida a totes les persones, dones, homes o persones no binàries, a respondre’l.


En aquest qüestionari es pot opinar sobre la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, també per valorar les percepcions sobre aspectes com: els bons tractes, les violències masclistes, els temps de cura, conciliació i coresponsabilitat, així com aspectes de participació a la ciutat. També sobre els serveis municipals i les polítiques que es duen a terme.


Es pot respondre a l’enquesta clicant en aquest enllaç.


Fins a dia d’avui s’han rebut 281 respostes del qüestionari.


Propers espais participatius presencials


Durant aquest mes es realitzaran sessions obertes a la ciutadania, plantejades amb metodologia de debat en grup per parlar i recollir idees sobre l’estat del pla. La primera sessió serà el dijous 7 d’octubre a les 18 hores, al Centre Cívic Palmira Domènech, i s’adreçarà a les membre del Consell de dones.


La segona sessió serà el 14 d’octubre a les 18 hores, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, i consistirà en un espai de participació obert a tothom que vulgui participar i opinar sobre aquestes temes.


Si teniu interès en participar, et pots posar en contacte amb dones@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí