Inicio Actualidad Oberta la convocatòria de projectes Niu Incubadora Social

Oberta la convocatòria de projectes Niu Incubadora Social

Esteu aquí

Tens una idea o projecte d’empresa amb impacte social que vulguis fer realitat? L’objectiu de Niu Incubadora Incubadora és fer viables idees o projectes d’empresa, en una fase inicial de desenvolupament, per assegurar que poden convertir-se en realitat en un breu període de temps, així com fer que aquestes idees i projectes tinguin un impacte social positiu.

dijous, 30 setembre, 2021 – 14:15


 


El programa Niu Incubadora Social acollirà fins a 10 projectes per incubar. Durant els propers 3 mesos faran vint-i-quatre hores de formació i setze de tutoria amb l’acompanyament de la cooperativa Heres Social, una empresa pratenca experta en l’acompanyament de projectes amb impacte social.


El període de preinscripcions ja és obert i finalitza el 14 d’Octubre de 2021. En aquest enllaç podeu fer la vostra inscripció 


La cooperativa Uikú Coworking El Prat col·labora amb el programa oferint un lloc en el seu coworking durant 4 mesos de manera gratuïta per al projecte que obtingui una puntuació major i que declari tenir la necessitat d’aquest lloc en el coworking per continuar el desenvolupament del seu projecte en un ambient emprenedor.


Els projectes que hagin participat, complint tots els requisits d’aprofitament i assistència, podran sol·licitar les subvencions per a projectes de l’Economia Social  i Cooperativa amb l’acompanyament de les incubadores locals, que l’Ajuntament del Prat de Llobregat ve convocant anualment.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí