Inicio Actualidad Inscripcions obertes per a la XL Cursa Popular del 10 d’octubre

Inscripcions obertes per a la XL Cursa Popular del 10 d’octubre

El diumenge 10 d’octubre se celebrarà de nou la Cursa Popular “Ciutat Cornellà”. Es tracta de la XL edició, després d’un any de parèntesi per causa de les limitacions de la pandèmia de Covid-19 . Hi ha diversos recorreguts: de 10 km, de 5 km, més les curses de promoció. És oberta a totes les persones sense restriccions d’edat ni sexe, però és imprescindible inscriure-s’hi prèviament (no hi haurà inscripcions el mateix dia de la cursa). Els/les menors d’edat podran participar lliurant l’autorització del seu pare/mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal.

Totes les proves tenen la sortida al carrer del Rugbi i l’arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons, i començaran, de manera esglaonada, a partir de les 9.30 hores. 

Us podeu informar de tots els detalls i accedir a les inscripcions al web del Cornellà Atlètic i a Facebook.

Recollida de dorsal-xip i bossa corredor

Tots els participants a la Cursa Popular “Ciutat de Cornellà” reben una bossa amb la samarreta i obsequis dels col·laboradors. Es podran recollir als següents punts: 

  • Divendres 8 d’octubre de 17:30 a 20:30 h. (Centre Comercial SPLAU de Cornellà)
  • Dissabte 9 d’octubre de 10 a 14 i de 16 a 20 h. (Centre Comercial SPLAU de Cornellà)
  • Diumenge 10 d’octubre, fins a 45 min. abans de l’hora de sortida. (Estadi d’Atletisme)

Es recomana recollir la bossa del corredor, així com el dorsal-xip, divendres o dissabte, per evitar així que es formin cues el mateix dia de la cursa.

Causa solidària

Aquest any, degut a les circumstàncies sanitàries actuals, no es disputarà la cursa solidària, però la prova continuarà tenint una causa solidària: s’ha activat la possibilitat de fer una donació de 2 euros destinada a la la Fundació Síndrome de Dravet en el moment de fer la inscripció a les curses de 5 i 10 Km. 

El síndrome de Dravet, també conegut com a Epilèpsia Mioclònia Severa de la Infància, és una forma rara i catastròfica d’epilèpsia intractable que comença en el primer any de vida, amb una incidència estimada d’ 1 cada 16.000 naixements. Trobareu més informació al web de la Fundació Síndrome de Dravet.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí