Inicio Actualidad Cornellà en Titulars, un resum de l’actualitat del mes de setembre

Cornellà en Titulars, un resum de l’actualitat del mes de setembre

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

Quant al darrer mes de setembre, destaquem els 12.047 alumnes que han començat el curs escolar, que Cornellà ha superat el 75% de persones vacunades, o les 150 activitats incloses a la programació trimestal Vine a Fer Esport Salut. També fa 50 anys de la riuada de 1971, quan el Llobregat va inundar greument els barris de Riera, Centre i Almeda, i se n’ha produït una exposició itinerant commemorativa..

 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí