Inicio Actualidad Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació...

Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació per a la Justícia Global

dimecres, 29 setembre, 2021 – 11:30


El dimarts 28 de setembre la Junta de Govern Local va aprovar la concessió de subvencions de concurrència competitiva, per a projectes de Cooperació al desenvolupament i per a projectes d’educació per a la Justícia Global que varen presentar les entitats de l’àmbit de la cooperació, per a aquest any 2021.


L’Ajuntament ha destinat en total 55.000 €, distribuïts en 11 projectes, per donar suport als projectes que les entitats desenvolupen a altres països, i que contribueixen a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, que estableix l’agenda 2030 per a tots els països del món. Aquests projectes es centren en temes com educació i sanitat per a tothom, treball digne, pau i prevenció de la violència, drets de la joventut o participació democràtica entre d’altres.


Amb l’aprovació d’aquestes subvencions, El Prat contribueix a desenvolupar projectes a Colòmbia, Congo, El Salvador, Franja de Gaza, Guatemala, Kènia, Madagascar, Marroc, Paraguai i Perú.


Per altra banda, també es destinaran 10.000 € per promoure l’educació per a la Justícia Global a la nostra ciutat. En total seran 5 projectes, que duran a terme les entitats adreçats a sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre la justícia global, els drets humans, la pau i les desigualtats al món amb diferents exposicions, xerrades, projecció de documentals o edició de llibres.


Més informació al següent enllaç.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí