Inicio Actualidad Unes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021

Unes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021

Esteu aquí

Tothom ha pogut accedir a gairebé totes les activitats, excepte a l’Esclat i pregó, que elprat.tv va retransmetre en directe

dimarts, 28 setembre, 2021 – 14:15


L’Ajuntament del Prat ha elaborat un informe de balanç de la Festa Major d’aquest any, celebrada entre els dies 24 i 27 de setembre. La Festa ha comptat amb 79 activitats, de les quals 64 culturals, a les quals s’han registrat gairebé 20.500 assistències: 11.180 persones amb entrada, altres 6.524 han pogut accedir a les activitats sense entrada i altres 2.800 han pogut seguir-les des de fora dels recintes. Els espais on es feien les activitats es van poder obrir a persones sense entrada perquè no van arribar a l’aforament màxim previst, entre altres causes per la no assistència de persones que havien reservat entrada.


Tothom qui ho ha volgut ha pogut assistir a totes les activitats, amb l’excepció de l’Esclat de Festa Major i el pregó, on l’aforament es va omplir (cal recordar que aquests dos actes es van poder seguir en directe a través de la televisió local elprat.tv).


Activitats esportives


Pel que fa a les activitats esportives, la Cursa Popular va comptar amb 1.500 participants, mentre que gairebé un centenar van prendre part a la cursa ciclista.


Punt lila


El Punt Lila contra les agressions masclistes va contactar unes 160 persones la nit de divendres i unes 400 la nit de dissabte, per informar-les i donar-les a conèixer el servei.


Durant els dies de Festa Major no s’ha registrat cap agressió masclista. No obstant, si alguna persona vol denunciar-ne algun cas es pot posar en contacte amb el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), tel. 933790050, extensió 5600, o amb el Punt Lila del Lloro, tel. 934 785 077.


Ordre públic


Durant la Festa Major no s’ha registrat cap cas remarcable de vandalisme o problema d’ordre públic. La nit de divendres va ser molt tranquil·la, mentre que a les de dissabte i diumenge es van produir concentracions de joves a la pl. de la Vila i a l’aparcament de l’estació, provocant entre el veïnat queixes per molèsties de soroll i brutícia –que va ser ràpidament eliminada  de bon matí pels serveis municipals de neteja-.


Enquesta ciutadana


Com és habitual, un cop passada la Festa Major tothom hi pot dir la seva. Podeu accedir a l’enquesta de valoració


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí