Inicio Actualidad Unes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021

Unes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021

Esteu aquí

Tothom ha pogut accedir a gairebé totes les activitats, excepte a l’Esclat i pregó, que elprat.tv va retransmetre en directe

dimarts, 28 setembre, 2021 – 14:15


L’Ajuntament del Prat ha elaborat un informe de balanç de la Festa Major d’aquest any, celebrada entre els dies 24 i 27 de setembre. La Festa ha comptat amb 79 activitats, de les quals 64 culturals, a les quals s’han registrat gairebé 20.500 assistències: 11.180 persones amb entrada, altres 6.524 han pogut accedir a les activitats sense entrada i altres 2.800 han pogut seguir-les des de fora dels recintes. Els espais on es feien les activitats es van poder obrir a persones sense entrada perquè no van arribar a l’aforament màxim previst, entre altres causes per la no assistència de persones que havien reservat entrada.

MAS:  La celebració pratenca de l’any nou xinès omple el teatre Modern


Tothom qui ho ha volgut ha pogut assistir a totes les activitats, amb l’excepció de l’Esclat de Festa Major i el pregó, on l’aforament es va omplir (cal recordar que aquests dos actes es van poder seguir en directe a través de la televisió local elprat.tv).


Activitats esportives


Pel que fa a les activitats esportives, la Cursa Popular va comptar amb 1.500 participants, mentre que gairebé un centenar van prendre part a la cursa ciclista.


Punt lila


El Punt Lila contra les agressions masclistes va contactar unes 160 persones la nit de divendres i unes 400 la nit de dissabte, per informar-les i donar-les a conèixer el servei.

MAS:  L’Ajuntament reforça el servei de consergeria de les escoles per afrontar les tasques sobrevingudes i reprendre el curs escolar amb totes les mesures de seguretat.


Durant els dies de Festa Major no s’ha registrat cap agressió masclista. No obstant, si alguna persona vol denunciar-ne algun cas es pot posar en contacte amb el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), tel. 933790050, extensió 5600, o amb el Punt Lila del Lloro, tel. 934 785 077.


Ordre públic


Durant la Festa Major no s’ha registrat cap cas remarcable de vandalisme o problema d’ordre públic. La nit de divendres va ser molt tranquil·la, mentre que a les de dissabte i diumenge es van produir concentracions de joves a la pl. de la Vila i a l’aparcament de l’estació, provocant entre el veïnat queixes per molèsties de soroll i brutícia –que va ser ràpidament eliminada  de bon matí pels serveis municipals de neteja-.

MAS:  Esta es la terminación del sorteo de Navidad que más ha tocado en Baix Llobregat


Enquesta ciutadana


Com és habitual, un cop passada la Festa Major tothom hi pot dir la seva. Podeu accedir a l’enquesta de valoració


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTornen els English Workshops amb novetats
Artículo siguienteLluís Mijoler anuncia contactes amb Aena un cop descartada l’ampliació de l’aeroport perquè l’ens compleixi les compensacions ambientals que té pendents al Delta del Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí