Inicio Actualidad Vuit startups seleccionades per participar en la nova convocatòria del programa d’incubació...

Vuit startups seleccionades per participar en la nova convocatòria del programa d’incubació Cornellà Open Future

Aquest mes de setembre s’ha obert la sisena edició del programa d’incubació de startups tecnològiques Cornellà Open Future (COF), que té com a objectiu fer que els vuit projectes admesos aconsegueixin sortir al mercat en tres mesos. El Centre d’Empreses Procornellà, depenent de l’empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, gestiona el COF amb la voluntat de recolzar el talent emprenedor convertint les idees en negocis d’èxit, emparat en la plataforma global Telefònica Open Future i amb el suport d’Open Innovation, SLU  (Telefònica).

A aquesta convocatòria s’hi van presentar un total de 34 propostes, xifra que posa de manifest l’interès de moltes persones per obrir-se camí en el món tecnològic amb idees innovadores, tot i les circumstàncies actuals de crisi econòmica. Els projectes participants són: Sector CNC, Marketplace professionals del metall; Estoko Logístics-as-a-service, magatzems logístics de mercaderies as a  service; Mapsi, dedicada a la fabricació de filtres fotònics per a la detecció de gasos i la termografria; Xpolore, plataforma de recolzament per a l’exportació de productes a la Xina; Appolo, APP que connecta empreses del sector audiovisual amb artistes; Shopiendo, Marketplace de productes artesans i locals; Fast Athletics Tech, roba esportiva intel·ligent amb informació mèdica; i per últim, Q-ick, plataforma per a l’elaboració de pressupostos.

Els vuit equips podran gaudir, entre d’altres, de formació específica per startups, tutories i mentories personalitzades amb un grup de professionals que els  ajudarà a assolir la maduració del projecte a través de la metodologia d’acceleració Open Future, i d’un espai d’allotjament en el Hub La Piràmide, ubicat en el Viver d’Empreses Procornellà on els participants podran ubicar el domicili de les startups i accedir a tots els serveis necessaris per iniciar el negoci (sales de reunió, telèfon personalitzat, serveis de veu i dades, etc..).

Un cop acabi aquesta sisena edició del Cornellà Open Future, està previst que s’obri una convocatòria durant el juny de 2022.

Més informació sobre el projecte Cornellà Open Future

Els projectes tenen tres mesos per convertir-se en negocis actius i viables amb el recolzament
dels tècnics del Centre d’Empreses Procornellà i d’un grup de consultors experts de diferents
àmbits empresarials sota el paraigües de la plataforma Telefònica Open Future


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí