Inicio Actualidad Una edició diferent de la Festa Major tanca amb un castell de...

Una edició diferent de la Festa Major tanca amb un castell de focs artificials disparat des de diferents punts de la ciutat

dilluns, 27 setembre, 2021 – 22:15


Sessió doble a La Cirquera el dilluns de Festa Major! El públic que ha ocupat la grada durant el matí s’ha deixat emportar per la bona energia de la Cia. Yllana i Thötem. Melodies i sons diferents dins d’una deixalleria, on qualsevol objecte quotidià es converteix en un instrument. A la tarda, segon passi d’Áureo. De nou, els equilibris impossibles i la sincronia entre els set artistes de la Cia. UpArte han deixat bocabadats al públic.


El Teatre L’Artesà també ha bullit d’activitat durant tot el dia. Els somriures dels més petits de la casa han omplert el Pati de L’Artesà amb la barreja de circ, poesia, humor i delicadesa de Peix, un espectacle original, ple de sorpreses, increïbles malabarismes i humor sense paraules. Més tard, una proposta adulta a la Sala Gran del teatre. “Alguns dies d’ahir” de Jordi Casanova, fa parada al Prat. A través dels ulls i les vivències d’una família, s’analitzen i es reflexiona sobre els fets polítics que es van esdevenir a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. Al voltant d’una taula, Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cúellar comparteixen dubtes, preguntes i pensaments diferents, fent tot l’esforç possible per conversar i entendre’s.


I estils musicals ben diferents per tancar la #fmelprat. The Gramophone Allstars Big Band ens ha portat de La Bisbal els ritmes més càlids de la música jamaicana. Jazz i soul per un públic entregat. A la tarda, Agustí Burriel i el seu tribut a Frank Sinatra ha fet ple, amb un públic molt emocionat amb clàsssics com Strangers in the night o My way.  I l’escenari del pati de l’Escola Bernat Metge han tancat amb una festa entre amics. El Fermí i la Conxita, aquesta parella de germans que formen el duo Tronco, han convidat a pujar a l’escenari a músics, artistes i coneguts. Pop fresc, cançons senzilles i molt de talent, per compartir amb el públic assistent temes, sorpreses i sobretot molt bon rotllo.


I per acabar, el tradicional Castell de Focs Artificials! Un espectacle de llums i trons, distribuït per cinc punts de la ciutat per evitar aglomeracions i dissenyat per poder-se veure des de la terrassa o les finestres de casa o tot passejant des del carrer.  


Uns focs artificials que donen per acabada una Festa Major diferent i molt marcada pel context sanitari, però sobretot, uns focs que també marquen que una nova Festa Major es posa en marxa. Tots desitgem que la Festa Major del 2022 torni a ser la Festa Major de les trobades al carrer, de compartir amb els amics, dels plans improvisats… 


I mentre esperem que arribi la Festa Major de nou, només podem dir: Visca la Festa Major!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí