Inicio Actualidad Aprenentatge, formació i desenvolupament personal sense moure’ns de la ciutat

Aprenentatge, formació i desenvolupament personal sense moure’ns de la ciutat

Els centres cívics, l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas, la Universitat de la Gent Gran, l’Escola Oficial d’Idiomes, així com altres equipaments culturals de la ciutat, ofereixen diverses propostes formatives. L’objectiu és presentar un ventall de cursos i de tallers per satisfer les inquietuds personals i les motivacions formatives de la població. Aquest mes, s’han obert les inscripcions en la majoria d’aquests centres. Us podeu informar de la seva oferta i de les seves places en cadascuna d’aquestes instal·lacions.

ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES
L’EOI de Cornellà és una bona alternativa per aprendre un idioma nou. És un centre públic d’ensenyament i de certificació d’idiomes i actualment, ofereix cursos ordinaris d’anglès (de nivell A1 a C1), de francès (de nivell A1 a B2.2) i d’alemany (de nivell A1 a B2.2) en modalitat presencial i semipresencial. A més, també disposa de cursos especials d’introducció o de perfeccionament d’anglès, de francès, d’alemany i de japonès.
 Ignasi Iglesias, 7
   93 377 81 77
 info@eoicornella.cat

 Mossèn Andreu, 15
   93 376 70 11
 info@cornella.uned.es

CURSOS DE CATALÀ
Aprendre català o millorar el nostre nivell també és possible a la ciutat a través del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà. El CNL oferirà aquest 2021-2022 entre 14 i 17 cursos d’introducció o de perfeccionament de la llengua, depenent de la demanda. Les sessions es duran a terme de manera  presencial, virtual o en línia.
 Almogàvers, s/n (edifici Roger de Llúria)
   93 475 07 86
 cornella@cpnl.cat

L’OFERTA DELS CENTRES CÍVICS
Els centres cívics ofereixen diferents cursos trimestrals de temàtiques diverses i a preus molt reduïts. A la ciutat n’hi ha tres: el de la Gavarra, el de Sant Ildefons i el del Parc Esportiu Llobregat.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA: Continuen les propostes clàssiques: taller d’art amb Evaristo Benítez, el taller de risoteràpia i d’art-teràpia, a més de les propostes que impulsa l’associació Gent i Futur. Les inscripcions estan obertes fins al 27 de setembre.
CENTRE CÍVIC DE SANT ILDEFONS: Propostes artístiques de diferents nivells de fotografia amb l’Espai Fotogràfic Sant Ildefons i de dibuix i pintura a càrrec de l’entitat Cornell’art-Traços, a més del curs de joieria. També hi ha opcions relacionades amb la gastronomia, la informàtica, la música i el ball, entre altres.
CENTRE CÍVIC DEL PELL: En aquest equipament trobareu 29 cursos per al trimestre de tardor, entre els quals destaquen els cursos relacionats amb la fotografia, l’escriptura creativa i la cuina. La seva oferta també compta amb un curs de reutilització de roba i de materials vells.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ROSER CABANAS
L’Escola Municipal de Música Roser Cabanas és un centre formatiu que depèn del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà. Ofereix una formació especialitzada de qualitat que possibilita l’exercici d’una una activitat musical des dels 4 anys fins a l’edat adulta. 
 Mossèn Andreu, 19 (Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
   93 376 32 11
 emusica@aj-cornella.cat

 Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18
   93 474 28 41
 ladona@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí