Inicio Actualidad Torna la programació Esport Salut als parcs i places de la ciutat

Torna la programació Esport Salut als parcs i places de la ciutat

Des de fa uns dies, s’ha reprès la programació del”Vine a fer esport salut” amb unes deu activitats setmanals i diverses activitats específiques durant el darrer trimestre de l’any.  Aquest programa consisteix en un conjunt d’activitats gratuïtes i dinamitzades per un tècnic que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà als parcs i places de la ciutat.

Durant el darrer any i mig, per causa de la pandèmia, aquesta programació es va haver de suspendre. Ara, es tornen a programar activitats setmanals com Ànim10 (treball cardiovascular i condicionament físic general), Passo a Mils (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la Masterclass saludable a Can Mercader els dissabtes al matí i l’Entrenament Corresolid@ris a adreçat a runners de qualsevol nivell. Amb caràcter mensual, hi ha activitats com l’Esport en Família, un Entrenament Corresolidaris especial a l’Estadi, o un Ànim10 especial a la ribera del riu.

Activitats setembre-desembre 2021 (pdf)

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Departament d’Esports: 93 377 02 12 (Ext.: 1797)
vroldanv@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí