Inicio Actualidad Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

Esteu aquí

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou grup

dimecres, 22 setembre, 2021 – 13:15


S’acaba l’estiu i torna el Club de Lectura “Grans Lectors”. Un projecte dut a terme pel Programa de la Gent Gran en col·laboració amb la Biblioteca Antonio Martín, on la gent gran del Prat es reuneix per endinsar-se en el fascinant món la lectura, a través d’una interessant xerrada literària.


Al setembre s’ha dut a terme la sessió inaugural d’aquest projecte on han participat un total de 13 persones grans del nostre municipi. La trobada ha servit per donar la benvinguda al nou curs i per començar amb els col·loquis literaris.

MAS:  Joan Franco, presidente de TECNIBERIA: "Hay que abordar de forma inminente el problema de la escasez de agua en España"


La propera sessió serà el divendres 15 d’octubre a les 10 h a la Biblioteca Antonio Martín. El llibre sobre el qual es parlarà és “El Club de lectura de Jane Austen” de l’autora Karen Joy Fowler.


Lectura segura


Enguany i davant la situació social actual, des de el Programa de la Gent Gran es pretén oferir una programació presencial i participativa, plena de positivitat i entusiasme, però a la mateixa vegada responsable.


És per això que els grups de lectura es fan amb un nombre reduït de persones. Així mateix, en cas d’un augment significatiu de la demanda, està prevista la formació d’un altre grup de lectura.

MAS:  L'aigua de la platja del Prat continua sent d'una qualitat excel·lent per al bany aquest mes de juliol


Per més informació sobre el club de “Grans lectors” i altres projectes de la gent gran podeu consultar el següent enllaç.


També us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5616.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorReobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat
Artículo siguienteArriba una nova temporada de la Jugatecambiental
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí