Inicio Actualidad Arriba una nova temporada de la Jugatecambiental

Arriba una nova temporada de la Jugatecambiental

Esteu aquí

L’AMB ofereix activitats de descoberta als parcs de la ciutat

dimecres, 22 setembre, 2021 – 13:15


Aquest passat diumenge 19 de setembre van tornar les activitats de la Jugatecaambiental de l’AMB, que va estrenar la seva temporada de tardor. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat, programa tallers i itineraris guiats educadors destinats a infants i les seves famílies per aprendre, mitjançant el joc, sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient. En concret, durant els mesos de setembre, octubre i novembre, es faran activitats per descobrir els insectes i ocells que viuen al parc, tallers de dibuix i bijuteria amb elements naturals i tallers sobre consum responsable i civisme, entre molts d’altres. Les activitats seran cada dissabtes i diumenge al parc Nou i al parc del Riu del Prat, on també s’hi podrà trobar un punt d’informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure


Una proposta per aprendre i jugar en família


Les Jugatecambientals són espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. A més, també disposen d’un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.


Pots trobar més informació sobre les Jugatecaambientals aquí.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí