Inicio Actualidad Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Esteu aquí

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional han estat vaccinades avui per tercera vegada

Vacunació de la tercera dosi a la residència municipal de gent gran Penedès.

dimarts, 21 setembre, 2021 – 12:30


Un total de 24 persones han rebut avui la tercera dosi de la vacuna contra la covid a la residència municipal de gent gran Penedès. Aquestes persones ja van rebre la primera vacuna al gener passat, i la segona unes setmanes després. 


Les autoritats sanitàries recomanen administrar una tercera dosi de la vacuna a aquelles persones que tenen un risc alt que es produeixi una resposta immune insuficient amb la pauta convencional (dues dosis). Entre aquestes persones es troben les d’edat avançada que viuen a residències per a gent gran. Per contra, la tercera dosi no es recomana per a la població general. 


Marató de vacunacions al Prat


Al Prat es faran els propers dies dues maratons de vacunació, concretament al Centre Cívic Jardins de la Pau els propers dies 23 i 30 de setembre. Hi podrà acudir tota persona major de 12 anys i sense cita prèvia. Les persones menors de 16 hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta responsable. 


Les vaccinacions es faran en horari de matí (de 9.30 a 13.30 h) i de tarda (de 15.15 a 19.15 h). Per rebre la vacuna cal portar la targeta sanitària o bé un document d’identitat vàlid.


Les autoritats sanitàries animen especialment les persones del grup d’edat d’entre 20 i 34 anys a vacunar-se contra la covid. Aquest col·lectiu és el que presenta actualment un dèficit de vaccinació més preocupant.

 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí