Inicio Actualidad Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies...

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

Esteu aquí

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres analítiques.

divendres, 17 setembre, 2021 – 12:15


Fins el pròxim 12 d’octubre, les guinguetes modificaran els seus horaris d’obertura per adaptar-se a la reducció d’afluència de persones que experimenta la platja durant els darrers dies d’estiu. Per una banda, l’Iguana obrirà dissabtes i diumenges, la Maravillas els divendres, dissabtes i diumenges i la Duna els dissabtes i diumenges (aquests dos últims tancaran el 26 de setembre). El Medusa, per la seva banda, sí que continuarà obert tots els dies de la setmana. A partir del 12 d’octubre, totes hauran tancat fins la temporada vinent. 


Finalment, cal ressaltar que durant tot l’estiu la qualitat de l’aigua ha estat excel·lent. Aquesta qualificació s’ha confirmat també amb les darreres analítiques, que demostren que el nostre litoral ha estat apte en tot moment pel bany i sense presència de substàncies o microorganismes nocius per la salut de les persones. Us recordem que tota la informació sobre la platja la podreu trobar a elprat.cat/laplatja


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí