Inicio Actualidad Aquesta Festa Major, no et quedis sense entrada!

Aquesta Festa Major, no et quedis sense entrada!

Esteu aquí

La reserva d’entrades es podrà fer per internet, a partir del divendres 17 de setembre a les 17 h

dimarts, 14 setembre, 2021 – 15:00


La programació de la Festa Major 2021 s’ha adaptat a les normatives vigents per prevenir la covid-19 i, per això les propostes es porten a terme en espais delimitats, a l’aire lliure, on les persones han d’estar assegudes, amb distància de seguretat i amb un aforament controlat.


Per tal de garantir espais segurs, es requereix reserva prèvia d’entrades per a cada espectacle que estaran disponibles a partir del divendres 17 de setembre, a les 17 h, a la plataforma de venda d’entrades de l’Ajuntament del Prat. 


En el cas de El Prat Nocturn, en tractar-se d’una activitat prèvia, la reserva d’entrades es podrà fer des de dimecres dia 15 de setembre a les 10h. 


Cal recordar que totes les activitats, tret de les del Teatre L’Artesà, són gratuïtes i que cada persona podrà reservar un màxim de 4 entrades per espectacle o activitat .


Les persones que tinguin dificultats amb la compra d’entrades poden adreçar-se als Centres Cívics de la ciutat, La Capsa, el Cèntric Espai Cultural i el Punt d’Informació de la Gent Gran de les Cases d’en Puig on els ajudaran a fer la reserva de les seves entrades. Recordem que és important arribar 15 minuts abans de l’inici de l’activitat, en cas contrari, es facilitarà l’entrada a persones que no hagin pogut aconseguir una de forma anticipada. 


Un cop reservades les entrades, podeu descarregar-les en format mòbil o bé imprimir-les i presentar-les a la porta d’accés al recinte.


Si us heu quedat sense entrada, us recomanem que us apropeu al recinte 20 minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat perquè si hi ha seients disponibles podreu accedir-hi, deixant prèviament les vostres dades personals.


Si teniu qualsevol dubte, podeu trobar més informació sobre el procés de reserva d’entrades al següent enllaç.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí