Inicio Actualidad Nova edició del Prat Nocturn

Nova edició del Prat Nocturn

Esteu aquí

L’activitat es trasllada al Teatre L’Artesà i el converteix en escenari

dilluns, 13 setembre, 2021 – 12:45


El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica. És una activitat organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i incorpora actors i actrius del Teatre Kaddish que donen vida als personatges.


Enguany per les restriccions sanitàries, abandonem provisionalment els carrers i l’escenari serà el Teatre L’Artesà, que servirà de marc per a les històries del nostre passat que us explicarem. El recorregut ens permetrà contemplar, des d’una altra perspectiva, aquest emblemàtic edifici i descobrir alguns dels seus antics protagonistes.


Es faran dues sessions, els dies 20, 21, 22 i 23 de setembre a les 20 h i a les 21.30 h.


L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada. Ho podreu fer per Internet a partir del dimecres 15, a partir de les 10 h, en aquest enllaç


Les persones que tinguin dificultats amb la reserva d’entrades poden adreçar-se als Centres Cívics de la ciutat, La Capsa, el Cèntric Espai Cultural i el Punt d’Informació de la Gent Gran de les Cases d’en Puig on els ajudaran a fer la reserva. Us deixem aquest enllaç on està detallat com fer el procés de reserva d’entrades i les indicacions sobre hora i lloc de trobada. 


L’activitat està dissenyada per respectar en tot moment les mesures de seguretat. Demanem que s’atenguin les indicacions del personal.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí