Inicio Actualidad El Rotary Club del Prat lliura les beques per a estudis universitaris

El Rotary Club del Prat lliura les beques per a estudis universitaris

Esteu aquí

Per al finançament de la matrícula del primer curs

dilluns, 13 setembre, 2021 – 08:30


El 7 de setembre passat va tenir lloc al Centre Cívic Palmira Domènech l’acte de lliurament de les beques rotàries als millors estudiants pratencs del curs 2021-22, atorgades pel Rotary Club El Prat


Les beques consisteixen en tres dotacions econòmiques de 1.000 € per al finançament de la matrícula del primer curs a la universitat dels estudiants premiats.


Els centres van presentar a la convocatòria deu candidatures escollides entre tot l’alumnat pratenc de batxillerat o formació professional de grau superior. La comissió de premis va tenir lloc el passat 15 de juliol a la secció d’Educació de l’Ajuntament del Prat. 

MAS:  El proper dijous, 1 de juny, xerrada sobre la prevenció de l’ictus a les dones


L’alumnat becat enguany ha estat: Sebastián Valladolid Moreno, de l’Institut Les Salines, per cursar Administració d’Empreses; Mikel Torres Martínez, de l’Institut Estany de la Ricarda, per cursar Enginyeria Informàtica; i Iker Gálvez Artero, de l’Institut Ribera Baixa, per cursar estudis de Física.




 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRetrobament presencial de les AMPA i les AFA del Prat al primer Plenari del curs
Artículo siguienteComençament de curs per a més de 12.000 escolars
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí