Inicio Actualidad Començament de curs per a més de 12.000 escolars

Començament de curs per a més de 12.000 escolars

Setembre és el mes de la tornada a l’escola. Cornellà té un total de 12.045 alumnes matriculats en les diferents etapes educatives obligatòries i postobligatòries disponibles a la localitat, des de P3 fins al Batxillerat i els Cicles Formatius, que comencen avui dilluns, 13 de setembre. A més, cal afegir-hi els infants de les escoles bressol municipals, amb 612 places; així com també els estudiants de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas i els d’altres centres de formació especial o contínua que tenim a la ciutat.

Aquest curs, a l’etapa Infantil i Primària es comptabilitzen 7.251 alumnes en els centres de Cornellà. A l’Educació Secundària Obligàtoria (ESO) s’han matriculat 3.194 estudiants. N’hi ha 667 repartits en les diferents modalitats de Batxillerat, 490 a Cicles Formatius de Grau Mig i 443 de Grau Superior. Aquest curs, no hi ha novetats significatives pel que fa al nombre de centres o de matriculats.

MAS:  Oberta la convocatòria dels Premis Ciutat de Cornellà 2024

Mesures anti-Covid per al curs 2021-2022

Per segon any consecutiu, l’inici del curs ha estat excepcional, per causa de les mesures de prevenció contra la COVID-19. D’aquesta manera, la mascareta continua sent obligatòria per als majors de 6 anys. Els materials escolars, preferentment, seguiran sent d’ús unipersonal. També es manté la presencialitat a totes les etapes, l’organització en grups bombolla estables, la ventilació constant de les aules, la rentada de mans freqüent i el moviment d’alumnes dins el centre en els fluxos de circulació establerts.

En canvi, n’hi ha que es modifiquen o s’eliminen: deixa de ser obligatori mantenir una distància d’1,5 metres entre alumnes d’una mateixa bombolla i no es prendrà la temperatura abans d’entrar al centre. L’entrada i sortida d’escoles i instituts continuen essent esglaonades, si bé s’elimina l’interval obligatori de deu minuts entre cada grup. Al pati, els alumnes de diferents grups de convivència podran relacionar-se, però hauran de dur la màscara.

MAS:  Fira de Santa Llúcia a Cornellà el 17 i 18 de desembre

Escola Segura (mesures anti-Covid als centres escolars)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Rotary Club del Prat lliura les beques per a estudis universitaris
Artículo siguienteComença un nou curs escolar de retrobament, condicionat encara per la pandèmia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí