Inicio Actualidad Setembre Guai a la Factoria Musical

Setembre Guai a la Factoria Musical

Aquest mes de setembre La Factoria Musical ha programat un cicle de concerts, els dies 10, 18 i 25 a partir de les 19.30 hores a la plaça de Mary Santpere, al davant d’aquest equipament municipal. Serà un oportunitat excepcional per gaudir de música de qualitat, a l’aire lliure, i també d’apropar-se a alguna de les bandes locals que utilitzen els bucs municipals per assajar i progressar en el món de la música.

Divendres 10 de setembre

26 Dollars
Grup que assaja a Cornellà des de fa dècades. Fan exquisides versions Rock de clàssics de les dècades dels 60 i 70.

Dissabte 18 de setembre

Kobe
Grup d’Indie Rock format a Barcelona en 2019. Es presenten en els escenaris amb un repertori molt personal basat en ritmes enèrgics, melodies contagioses i lletres directes que repassen temes quotidians, sense deixar de costat una visió crítica i irònica de la realitat que els envolta.

MAS:  La II Jornada Tècnica Acolliment i Interculturalitat aporta eines per avançar en el desenvolupament d’un model educatiu antiracista

Pitu & Paco
Fan un acústic, rock d‘arrels amb ganess de divertir-se i de divertir l’audiència. Pitu és un Rocker de Cornellà que ha militat en bandes com Dirty Rockets, No Name Band i The Gorrions al costat de Morfi Grei.

Dissabte 25 de setembre

Pequeño Hombre Cohete
Banda de la Factoria Musical des del 2008, estil Hard Pop amb temes propis amb un estil molt personal i amb un so molt compacte que crea un bon espectacle


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat impulsa un pla d’accessibilitat municipal per combatre les barreres arquitectòniques
Artículo siguienteActe institucional de commemoració de la Diada de l’11 de setembre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí