Inicio Actualidad Mijoler, satisfet per l’aturada de l’ampliació de l’aeroport, exigeix la convocatòria de...

Mijoler, satisfet per l’aturada de l’ampliació de l’aeroport, exigeix la convocatòria de la taula institucional

Esteu aquí

L’alcalde del Prat reclama valentia a Aragonès per oposar-se a un projecte que “era impossible des del primer moment”

L’alcalde Lluís Mijoler fent declaracions ahir al vespre a elprat.tv valorant les darreres novetats sobre l’ampliació de l’aeroport.

dijous, 9 setembre, 2021 – 09:30


L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha exigit la convocatòria de la taula institucional sobre el futur de l’aeroport després de l’anunci de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que ha descartat la inversió que destruiria espais naturals protegits de la Ricarda per ampliar la tercera pista. “Reitero, i ara ja no demano sinó que exigeixo, la convocatòria de la taula institucional”, ha indicat Mijoler.


L’alcalde del Prat ha expressat “satisfacció” per aquest anunci. “La pressió de la gent, de les institucions, i dels i les polítiques que estem dient les coses pel seu nom s’acaba imposant davant de l’opacitat i la pretensió de depredar el delta del Llobregat dels grans lobbies”, ha dit.


Mijoer també ha advertit que ens trobem “davant del xantatge del o tot o res” i ha exigit fermesa al president de la Generalitat, Pere Aragonès: “ara que ens diuen que ha de ser d’aquesta manera o de cap, espero valentia del meu president i que realment posi de manifest que aquesta inversió era impossible des del primer moment. No és que Catalunya la rebutgi. És que era impossible, era una inversió tan irreal com un unicorn”, ha exposat. Cal “que realment entenguem que avui dia les polítiques estratègiques passen per conservar el planeta”.


Davant d’això, l’alcalde ha reclamat la convocatòria de la taula per començar a planificar el futur de les infraestructures i del delta. Cal “que realment entenguem que avui dia les polítiques estratègiques passen per conservar el planeta”, ha indicat el batlle.


En aquest sentit, ha declarat que “la batalla no acaba aquí”. “La batalla per recuperar els Espais Naturals del Delta i que no es faci malbé l’ecosistema passa per aconseguir que aquelles compensacions derivades de l’anterior ampliació que encara no s’han fet es facin, que aquelles que no han tingut efecte tal i com està dient la comissió per aquella denúncia de Depana es facin, que el pla especial de la Generalitat que se’ns va prometre el 2019 es presenti”, ha afegit.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí