Inicio Actualidad El Consell d’Infants de Cornellà fa balanç del curs escolar

El Consell d’Infants de Cornellà fa balanç del curs escolar

A la darrera sessió del Consell d’Infants de Cornellà, les nenes i els nens d’aquest òrgan de participació, van reunir-se de forma telemàtica amb l’alcalde de la ciutat Antonio Balmón, la regidora d’Educació, Joventut i Acció Ciutadana, la cap del Departament de Polítiques de Família i els dinamitzadors d’aquest. Els infants participants, representants de cadascuna de les escoles del municipi, van explicar les accions desenvolupades i els aspectes treballats al llarg del curs, i també van presentar les seves propostes de millora per a la ciutat de Cornellà de Llobregat.

 Acompanyat d’una presentació virtual, els infants van resumir el que s’havia fet en les trobades mensuals –de l’octubre al juny– del Consell d’Infants, des del que s’han treballat les temàtiques següents:

MAS:  Congelades les tarifes del subministrament d’aigua al Prat per al 2023

 o   Dia Internacional de la Infància (20 de novembre)

 o   Objectius de Desenvolupament Sostenibles.

 o   Impulsat en sessió del Consell dels Infants, es fa arribar a les escoles la Campanya de Reutilització i Reciclatge per evitar l’ús dels plàstics.

 o   Van tractar el Feminisme. A Cornellà van poder visitar l’exposició “Feminista havies de ser”, juntament amb les seves famílies.

 o   Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme (2 d’abril).

 o   Van fer votació per als càrrecs de president/a, vicepresident/ del Consell dels Infants de Cornellà i per als representants participants del CNIAC (Consell Nacional a l’Observatori dels drets de l’infant de Catalunya) i suplents.

 o   Van explicar les seves propostes de millora per a la ciutat, compartint-les entre companys/es del Consell.

MAS:  Aquesta Festa Major, no et quedis sense entrada!

L’Alcalde va rebre les propostes de millora de la ciutat entorn de les temàtiques d’espais verds, parcs i places, instal·lacions ludicoesportives, carrers, escoles, inclusió, no contaminació i energies renovables, grafits i altres, i va donar resposta a totes les qüestions que plantejaven els infants.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMúsica de tancament
Artículo siguienteJa es poden enviar fotos al 30è Concurs Delta del Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí