Inicio Actualidad La qualitat de l’aigua de la platja es manté en uns nivells...

La qualitat de l’aigua de la platja es manté en uns nivells excel·lents

Esteu aquí

Cada 15 dies, l’Agència Catalana de l’Aigua realitza aquestes analítiques per comprovar el bon estat i salubritat de les aigües

divendres, 3 setembre, 2021 – 10:00


Tal com ha vingut passant al llart de l’estiu, la darrera anàlisi quinzenal de la qualitat de l’aigua de la platja del Prat pel que fa al bany realitzada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha donat un resultat de qualitat excel·lent.


La presència de contaminants microbiològics és pràcticament nul·la i la temperatura de l’aigua se situa actualment en els 24,6º C, és a dir, ha iniciat un lleguer descens respecte de les assolides durant el pic de l’estiu. 


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí