Inicio Actualidad Maite Perea Ruiz, de Granada, guanya el premi absolut del Concurs de...

Maite Perea Ruiz, de Granada, guanya el premi absolut del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”

Ja es coneixen els guanyadors i guanyadores de la 37a edició del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”. La guanyadora absoluta ha estat Maite Perea Ruiz, de 26 anys i resident a Granada, per la seva obra “Pequeños miedos”.

Les millors obres presentades estaran exposades al  Castell, en el marc de la Mostra del Còmic. Aquesta s’inaugurarà al novembre amb el lliurament dels premis del certamen. Jimena Sagredo Belbey, de 13 anys, ha guanyat en la categoria Júnior amb la seva obra “Chispita y Glotón van al doctor”. Miguel José Moscardó Alias, de 17 anys, s’ha endut el premi de la categoria Juvenil amb les seves vinyetes “Tartuelo y sus ideas”. Sergi Díez Paredes, de 27 anys, repeteix com a guanyador de la categoria local, amb la seva obra “Migdiada”. En total, vint-i-nou persones han participat a la categoria Sènior d’aquesta 37a edició, dotze a la Júnior i 7 a la Juvenil.

 

Bea Tormo, 28è Premi Ivà

El certamen d’aquest any atorga el premi Ivà al millor historietista professional a Bea Tormo, també coneguda com Triz. És il·lustradora infantil i juvenil, ha editat els seus propis fanzines, participat en diferents còmics col·lectius i ha treballat en publicacions com El Estafador, Interfaces, El Jueves, Retranca i Orgullo y Satisfacción. En aquesta darrera, apareixia la sèrie “Eva hace lo que puede”, que va ser recollida i publicada pel segell ¡Caramba! –Astiberri Ediciones.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí