Inicio Actualidad Ràdio Hangar, el programa de ràdio comunitària de La Capsa

Ràdio Hangar, el programa de ràdio comunitària de La Capsa

Esteu aquí

Després de molts mesos de treball de conceptualització i feina de producció, volem presentar-vos un nou projecte de La Capsa: Ràdio Hangar

dimarts, 31 agost, 2021 – 12:45


Aquest diumenge dia 5 de setembres’estrena el primer episodi de Ràdio Hangar, un programa en format videopodcast, dirigit per joves del Prat i que buscarà cobrir l’actualitat musical tant a dins com a fora de les nostres fronteres.


El projecte es nodreix del talent local, de totes aquelles persones del Prat que hi vulguin participar. És una ràdio jove i comunitària, conduïda per la comunitat i feta per a gent de la comunitat. Ara, durant el seu primer any d’emissió s’estrenarà un episodi cada dos mesos, intentant cobrir l’actualitat de la música urbana a través del prisma de la nostra ciutat i el jovent que l’habita.


Durant el programa es repassarà l’actualitat en l’àmbit nacional i en l’àmbit local, hi haurà una secció de novetats musicals i una altra de notícies relacionades. A més a més, cada episodi comptarà amb la visita una artista de fora del territori i amb una de local, amb les que intentarem teixir una entrevista creuada o un debat.


Els convidats sempre seran una combinació de músiques locals i de fora de la ciutat per a donar visibilitat a allò que hi ha aquí, però sense perdre de vista què s’està fent a l’àrea metropolitana. Això ens dóna l’oportunitat de generar noves maneres de fer i un discurs més conscient i inclusiu en la música urbana. La intenció és la de contraposar les diferents visions i trobar-ne punts en comú.


El funcionament de la ràdio és el següent: una figura responsable, el curador, dinamitza els programes de ràdio, s’encarrega de les locucions i gestiona un equip de col·laboradors. Cada un d’aquests col·laboradors dissenya el seu espai i en genera el contingut, per després presentar-lo davant de les càmeres.


Podreu seguir els episodis a través dels canals de YouTube i Soundcloud de La Capsa. També anirem mostrant contingut extra a través de IGTV. A mesura que el projecte creixi anirem descobrint quina és la millor manera de connectar amb vosaltres i adaptant el projecte als canals que millor funcionin.


En aquest primer episodi comptarem amb les convidades Raquel Vázquez, qui dirigeix l’acadèmia de dansa urbana RV Dance de Sant Cosme i amb Sofía Gabanna, una de les veus femenines del rap actual que està creixent amb més força.


L’equip de col·laboradors en aquest primer programa són: Oscar Fanelli, com a presentador i curador, Loreto, Edgar X i Salah, com a col·laboradors davant de les càmeres i amb Crespo i Victor Cobo darrere d’elles.


Us esperem el proper diumenge 5 de setembre a les 12h amb el primer episodi de la temporada als canals de Youtube i SoundCloud de La Capsa.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí