Inicio Actualidad L’Ajuntament repartirà més de 1.000 bidons a les persones propietàries de gossos...

L’Ajuntament repartirà més de 1.000 bidons a les persones propietàries de gossos per pal·liar els efectes dels orins

L’Ajuntament inicia una campanya de sensibilització i promoció de la tinença responsable d’animals amb el repartiment de més de mil bidons entre les persones propietàries de gossos. L’objectiu és conscienciar la ciutadania dels problemes tant d’higiene com de danys al mobiliari que ocasionen les miccions dels gossos, situacions que comporten un elevat cost econòmic en matèria de neteja i reposició d’elements. Els efectes dels orins es poden evitar fàcilment utilitzant elements com el bidó, en el que es pot portar una solució d’aigua i vinagre blanc per vessar-la directament sobre la micció de la mascota a la via pública.

A partir de dimarts 24 d’agost i durant tres setmanes les agents cíviques repartiran de manera gratuïta els bidons a les persones propietàries de gossos en les diferents àrees d’esbarjo de la ciutat. Per recollir un d’aquests recipients, les i els interessats només hauran de facilitar a les agents les dades de propietària i gos durant aquests dies i llocs:

Dimarts 24 d’agost

  • 9-10.30 h: Àrea d’esbarjo de l’antic camp de futbol de La Rambla
  • 11.30-13 h: Àrea d’esbarjo entre c/ Mossèn Cinto Verdaguer i c/ Pi i Margall (aparcament de l’estació)
  • 17-18.30 h Àrea d’esbarjo del Parc del Llobregat (al costat del camp de futbol)

Dimecres 25 d’agost

  • 9-11 h: Àrea d’esbarjo entre c/ Clementina Arderiu i c/ Marquès de Monistrol (Parc d’Europa)
  • 12-14 h: Àrea d’esbarjo de la riera de la Salut (al costat del cementiri municipal)

Dijous 26 d’agost

  • 9-10.30 h: Àrea d’esbarjo del parc Can Maginàs (darrera de la masia de Can Maginàs)
  • 11.30-13 h: Àrea d’esbarjo del parc de Can Llobera
  • 17-18.30 h: Àrea d’esbarjo de la plaça del 8 de març

Divendres 27 d’agost

  • 9-11 h: Àrea d’esbarjo entre rbla. Marquesa de Castellbell i c/ Joan Fuster (Les Grases)
  • 11.30-13.30 h: Àrea d’esbarjo del c/ Mataró (al costat d’skate park i bombers)

La campanya continuarà durant les setmanes del 30 d’agost i del 6 de setembre en ubicacions que s’anunciaran pròximament. Es lliurarà un bidó per persona i mascota després de facilitar les seves dades, prèvia identificació per part de les agents cíviques, i fins a exhaurir existències. En cas de pluja la campanya se suspendrà puntualment.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí