Inicio Actualidad Un camí arbrat sota el Pont d’Esplugues unirà les dues parts del...

Un camí arbrat sota el Pont d’Esplugues unirà les dues parts del Parc dels Torrents

16 d’agost de 2021

El Parc dels Torrents, el principal pulmó verd del centre d’Esplugues que recorre l’espai natural de l’antiga torrentera, té una manca de connexió entre les parts nord i sud, que han anat creixent i urbanitzant a banda i banda del Pont d’Esplugues. Ara, l’Ajuntament ha aprovat el projecte -redactat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona- que comunicarà els dos espais i crearà un parc de 16 hectàrees al centre del municipi.

Els treballs, que està previst que comencin al setembre, consistiran en la creació d’un camí arbrat de prop de 300 metres de longitud i de 3 metres d’amplada que anirà des de l’Espai Baronda fins a l’anomenat bucle situat a l’altre costat del pont.

El projecte inclou itineraris accessibles a la piscina d’estiu i a l’Espai Baronda

Això permetrà, de passada, que hi hagi nous accessos a les Piscines Municipals i a l’Espai Baronda, sense necessitat d’accedir pel fort pendent actual, des del carrer de la Riba, que no admet un itinerari adaptat.

El camí estarà flanquejat per arbres i disposarà també de bancs. A més, sota el pont es configurarà una jardinera amb plantes de diferents varietats apropiades per a espais d’ombra. El pressupost de l’obra arriba a uns 500.000 euros.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí