Inicio Actualidad Jornada de donació de sang el 24 d’agost, a la Sala Ibèria

Jornada de donació de sang el 24 d’agost, a la Sala Ibèria

Dimarts 24 d’agost la Sala Ibèria (c/ Pi i Margall, 21-23) comptarà amb un espai de donació de sang, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat, portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.
 

Mesures de prevenció i seguretat excepcionals

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els i les donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones, els prenen la temperatura en arribar i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari.

Cal recordar, a més, que la Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí