Inicio Actualidad Avui i demà, marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial...

Avui i demà, marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial Splau

Esteu aquí

Podran vacunar-se totes aquelles persones, a partir de 12 anys, que no hagin rebut cap dosi i que no hagin patit la covid-19 en els darrers 6 mesos. És necessari portar la targeta sanitària o algun document d’identificació i els menors de 16 han d’anar acompanyats del pare, la mare o el tutor legal.

divendres, 13 agost, 2021 – 11:45


Si encara no esteu vacunats, avui i demà hi haurà una marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial Splau, tot aprofitant els dies de més afluència de gent en aquestes instal·lacions. L’objectiu és poder vacunar a totes les persones possibles que no ho hagin pogut fer abans o la població jove i adolescent.

MAS:  Les formacions de l’Aula de Ciutadania segueixen en marxa


Les persones interessades poden anar al centre comercial, avui divendres, a partir de les 15 h i fins a les 20 h. Durant la jornada de demà, l’horari de vacunació serà de 10 h a 20 h. Recordeu que és obligatori porta la targeta sanitària o un document d’identificació personal així com anar acompanyats dels progenitors o tutors legals en el cas de menors de 16 anys. Recordeu que anar a l’Splau en transport públic és molt fàcil: hem d’agafar la Línia 9 de metro fins Europa Fira, allà els Ferrocarrils de la Generalitat fins l’estació de Cornellà Riera. 


Aquests nous punts de vacuna sense cita prèvia se sumen als que tenim a la ciutat durant aquests dies: el primer, el dijous d’aquesta setmana, i el segon, el proper dijous 19 d’agost al mòdul que hi ha instal·lat al costat del CAP Ramona Via.

MAS:  Cornellà se suma a la condemna sobre l’atac de Rússia a Ucraïna


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTalls de trànsit durant el mes d’agost
Artículo siguienteJornada de donació de sang el 24 d’agost, a la Sala Ibèria
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí