Inicio Actualidad Talls de trànsit durant el mes d’agost

Talls de trànsit durant el mes d’agost

Esteu aquí

Els carrers d’Enric Borràs i de Barcelona tindran afectacions al trànsit a causa d’unes obres d’una empresa energètica. En el cas de la primera via, hi haurà desviament d’autobusos.

dijous, 12 agost, 2021 – 14:30


Durant uns dies de l’agost, dos carrers de la ciutat estaran tallats al trànsit per unes feines d’una empresa d’energia. Els detalls són els següents:


Per una banda, els dies 18, 19 i 20 d’agost, es tallarà el trànsit al carrer Enric Borràs, entre  els carrers del Pintor Isidre Nonell i de Sant Joaquim. L’accés als aparcaments afectats s’haurà de realitzar pel carrer del Pintor Isidre Nonell. En aquest cas, hi haurà afectacions en les línies PR1, PR3 i L10, que desviarà el seu recorregut pel carrer de lo Gaiter del Llobregat fins a arribar a les Moreres i recuperant l’itinerari a l’Avinguda Josep Anselm Clavé.


D’altra banda, els dies 31 d’agost, 1, 2, 3 i 4 de setembre, es tallarà la circulació de vehicles al carrer de Barcelona, entre Coronel Sanfeliu i carrer de Castella. El passatge Canalias canviarà de sentit de circulació per facilitar la mobilitat de l’entorn.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí