Inicio Actualidad L’Ajuntament activa el protocol d’onada de calor

L’Ajuntament activa el protocol d’onada de calor

Esteu aquí

Fa un seguiment intensiu de les persones grans que viuen soles i disposa d’un alberg amb aire condicionat

dijous, 12 agost, 2021 – 11:00


Com sempre que el Prat pateix una onada de calor com la que estem vivint actualment, l’Ajuntament activa un protocol especial. Per una banda, Acció Social fa un seguiment intensiu de les persones grans que viuen soles, a través dels serveis de teleassistència i d’atenció domiciliària. Els fan trucades diàries per fer-ne el seguiment, donar-los informació sobre mesures a prendre per reduir la calor al domicili, consells sobre hidratació i alimentació adequada, etc.

 

En casos de situació de risc del pis per la calor, l’Ajuntament posa a disposició de les persones necessitades un alberg amb condicionament d’aire.  Pel que fa a les residències de gent gran, elles mateixes ja tenen els seus protocols i els estan aplicant.


Activitat esportiva


Per la seva banda, el departament d’Esports de l’Ajuntament ha comunicat als seus treballadors i treballadores la informació facilitada per part de prevenció de riscos laborals davant els treballs a l’exterior. També ha comunicat a les entitats que fan ús dels equipaments esportius que tinguin cura sobretot per a la realització d’entrenaments a l’exterior, per bé que la gran majoria estan actualment de vacances. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí