Inicio Actualidad Jornada de vacunació sense cita prèvia al CAP El Pla dijous 12...

Jornada de vacunació sense cita prèvia al CAP El Pla dijous 12 d’agost

El CAP El Pla de Sant Feliu ( Plaça Felip Alcántara, 3) acollirà el proper dijous 12 d’agost de 9 a 13h una jornada de vacunació sense cita prèvia per tal d’agilitzar l’accés a la vacuna contra la Covid-19 al municipi.

La jornada, impulsada pel Departament de Salut, està adreçada a persones majors de 12 anys i per accedir-hi és necessari anar directament al CAP El Pla dins l’horari establert i portar el DNI i/o tarjeta sanitària. Els i les menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del seu pare, mare, tutor o tutora legal.

La vacuna que s’administrarà és Pfizer, i es podrà iniciar o completar la pauta de vacunació segons les indicacions del personal sanitari, recordant que podran vacunar-se també les persones que hagin passat la Covid-19 fa més de sis mesos. 

MAS:  El Consell dels Infants es retroba amb l'alcalde

Davant l’actual situació epidemiològica provocada per l’impacte de la variant Delta, des de l’Ajuntament de Sant Feliu es recorda que és important extremar les mesures de prevenció: reduir la interacció social, mantenir la distància de seguretat, l’ús de la mascareta, la higiene de mans i ventilació. També s’insta la ciutadania a seguir ajudant a mantenir el ritme de vacunació.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín
Artículo siguienteL’entitat AMar realitzarà una neteja de la platja el proper divendres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí