Inicio Actualidad El nombre de persones en situació d’atur a Sant Feliu continua baixant

El nombre de persones en situació d’atur a Sant Feliu continua baixant

Sant Feliu de Llobregat ha registrat al juliol un descens de 172 persones en situació d’atur, segons les dades publicades per l’Observatori del Treball i Model Productiu. En concret, el mes s’ha tancat amb 2.018 persones sense feina al municipi, el que representa una baixada del 7,9% respecte del mes anterior. En relació amb el mes de juliol de 2020, hi han 385 persones aturades menys a la ciutat.

La comarca del Baix Llobregat ha comptabilitzat durant el mes de juliol una baixada de 3.828 persones en situació d’atur, el que equival a un descens del 8,5% en comparació amb el mes anterior. Les persones sense feina al tancament del mes han estat 41.297, una xifra que representa un total de 6.757 persones en situació d’atur menys de les que hi havia el juliol de l’any passat, és a dir, un 14,1% menys.

Al conjunt de Catalunya, l’ocupació va tancar el mes amb un total de 408.314 persones en situació d’atur. Són 37.548 persones menys a l’atur que el mes anterior (cau un 8,4%), i 61.035 menys que al juliol de 2020 (cau un 13%).

Impuls a l’economia local

L’Ajuntament de Sant Feliu continua treballant per implementar mesures per fer front a les conseqüències de la crisi de la Covid-19 que tenen un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l’activitat econòmica. En aquest sentit, el Pacte de Ciutat, que té una dotació econòmica de 7.800.000 euros, contempla l’impuls a les polítiques ocupacionals com un dels eixos determinants per a la reactivació econòmica i social del municipi. 

Concretament, es destinen 1,4 milions per donar suport a les actuacions i projectes recollits en el Pacte amb contractacions articulades a través de programes d’ocupació i formació, un apartat transversal que es reflecteix en totes les actuacions recollides en aquest document de consens.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí