Inicio Actualidad Ja pots comprar entrades per a la nova temporada de programacions culturals...

Ja pots comprar entrades per a la nova temporada de programacions culturals municipals

Aquesta tardor Cornellà torna a omplir-se de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra i amb totes les mesures de seguretat requerides per fer front a la pandèmia de Covid-19. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l’altre l’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Programació Cornellà Escènica setembre-desembre 2021

La programació municipal Cornellà Escena s’iniciarà el mes d’octubre, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d’entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l’Auditori de Sant Ildefons. També podeu prendre nota de l’espectacle inaugural, gratuït, al parc de Can Mercader: Isla, de la companyia D’Click (dissabte 2 d’octubre, a les 12.00 hores).

MAS:  La lectura del testament de Sa Majestat Carnestoltes i l’encesa de la foguera de la Quaresma posen fi a una setmana sota el mandat de l’Avarícia 

 

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

Grans noms de la música i l’escena a la programació Tardor 2021 de l’Auditori de Cornellà

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2021 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com Concha Velasco o Rafael Álvarez ‘El Brujo’, espectacles musicals com Hija de la Luna  (18 de setembre, a les 20.00 hores) o concerts com el de Sau30, Buhos o El Kanka, programacions familiars amb Dàmaris Gelabert, El Pot Petit o Melanie Glam com a protagonistes i dansa de qualitat amb temes compromesos com l’espectacle ‘Silencio’.

MAS:  La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

- Te recomendamos -
Artículo anteriorConsells de seguretat durant els mesos d’estiu
Artículo siguienteIdees per a un estiu per compartir i gaudir de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí