Inicio Actualidad Iniciades les obres per reforçar el subministrament elèctric a Sant Feliu

Iniciades les obres per reforçar el subministrament elèctric a Sant Feliu

El 19 de juliol es van iniciar les obres incloses en el pla de millora del subministrament elèctric a Sant Feliu, que desenvoluparà la companyia Endesa i que suposaran la inversió d’aproximadament 721.000 euros. La primera de les intervencions contempla l’obertura d’una rasa de 290 metres per substituir una línia subterrània de mitjana tensió, que afecta els carrers de Joan XXIII, Llorenç Martí, Marquès de Monistrol, Josep Ricart i la rambla de Marquesa de Castellbell. El calendari dels treballs s’ha configurat perquè es desenvolupi en període estiuenc per evitar, en la mesura del possible, grans afectacions.

Aquest pla de millora es desplegarà al llarg de set actuacions en diversos punts del municipi que permetran la renovació de cablejat subterrani de mitjana tensió. Les intervencions es portaran a terme en el polígon industrial El Pla i diferents localitzacions dels barris de La Salut, Can Calders, Can Nadal, així com la ja iniciada a Roses-Castellbell.

Paral·lelament a aquestes tasques de millora, la companyia desplegarà un projecte de digitalització d’infraestructures al municipi, que redundarà en una xarxa amb menys interrupcions de subministrament en cas de fallida. També preveu la inversió d’1,5 milions d’euros per reformar 15 centres transformadors durant 2021, i 63 més entre 2022 i 2024. Aquesta inversió se suma als 400.000 euros que ha costat l’habilitació prèvia de 57 d’aquest tipus de centres. Amb la implementació d’aquestes millores seran 135 centres de transformació, del total de 223 que hi ha al municipi, els que estaran habilitats amb un sistema de comunicacions que permeti operar a distància.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí