Inicio Actualidad Els col·legis electorals del Prat obren portes amb normalitat

Els col·legis electorals del Prat obren portes amb normalitat

Esteu aquí

Les 73 meses electorals s’han constituït sense incidències importants

diumenge, 12 maig, 2024 – 10:00


La jornada electoral ja està en marxa al Prat després de l’obertura amb normalitat de les 16 seus electorals del municipi. 72 de les 73 meses electorals previstes perquè la ciutadania exerceixi el seu dret a vot s’han constituït a les 9 del matí sense cap impediment. L’Escola Honorable Josep Tarradellas ha obert una mica més tard, a causa d’una petita incidència, però ara ja està funcionant amb normalitat.


Un total de 48.798 pratencs i pratenques, 143 més que en les eleccions de febrer de 2021, estan cridats a les urnes per escollir qui els representarà al Parlament de Catalunya en la propera legislatura. Es podrà votar fins a les 20 h d’avui, moment en què els col·legis tancaran les portes i s’iniciarà el recompte.

MAS:  Els Premis Ciutat de Cornellà 2022 posen en valor el talent i el progrés social


Podreu seguir l’evolució de la jornada a la secció de notícies de la web municipal i als perfils de l’Ajuntament a Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp i Telegram. Per conèixer les dades de l’escrutini en temps real, visiteu resultats.eleccionsparlament.cat.


 


Mitjans de comunicació públics


Durant tota la jornada, les xarxes socials de elprat.digitalelprat.ràdio i elprat.tv informaran del més rellevant del desenvolupament de la jornada electoral, així com dels diferents avenços de participació, que es faran públics, com és habitual, a les 13 i 18 h. El Prat Ràdio emetrà un butlletí informatiu sobre les eleccions a les 14 h i un altre a les 19 h. A partir de les 20h i fins que finalitzi l’escrutini, s’emetrà un programa especial de seguiment dels resultats i d’anàlisi política des d’una mirada local i també metropolitana amb el cap d’Informartius Luís Rodríguez i el redactor Víctor Asensio.

MAS:  Recuperem les ponències i les aportacions del públic del Cicle Diàlegs


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMenorca reconoce a los hoteles Faustino Gran, Experimental, Son Vell y Torralbenc entre los mejores
Artículo siguienteConvenio entre IBM y Universidad Alfonso X el Sabio para fomentar competencias tecnológicas, innovación y emprendimiento
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí