Inicio Actualidad Les persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar acompanyament per anar a...

Les persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar acompanyament per anar a votar el 12 de maig

Esteu aquí

El servei municipal s’ha de demanar telefònicament a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana

dilluns, 6 maig, 2024 – 12:15


L’Ajuntament del Prat novament posa a disposició de les persones amb limitacions de mobilitat un servei d’acompanyament amb transport adaptat fins al col·legi electoral per tal que puguin exercir el dret a vot. Les que hi estiguin interessades l’han de sol·licitar a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) trucant al 933790050, ext. 5118, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13.30 h. El mateix dia de les votacions, abans de les 14h, també poden sol·licitar-lo trucant al 93 379 00 50. El servei es prestarà en la franja horària compresa entre les 15 i les 19 h del dia 12 de maig de 2024.

MAS:  Més actuacions acabades dels pressupostos participatius


Les dades que caldrà donar per sol·licitar el servei són: nom i cognoms, adreça, telèfon, col·legi electoral on es vota, nivell de dependència i/o mobilitat i condicions de l’edifici on viu (si disposa d’ascensor o, en cas contrari, com són les escales).


- Te recomendamos -
Artículo anterior40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Artículo siguienteEl cuidado de la piel: Elegir los productos adecuados para una higiene personal óptima
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí