Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Esteu aquí

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la ciutat es poden presentar fins al dimarts 30 d’abril

dijous, 25 abril, 2024 – 14:45


L’Escola Jaume Balmes va acollir ahir el darrer taller del Consell d’Infants d’enguany. Durant la sessió, els consellers i conselleres actuals van explicar en què consisteix aquest òrgan de participació dels infants de la ciutat als nens i nenes que estan interessats en formar-ne part i els van animar a presentar candidatura. A més, totes i tots van reflexionar conjuntament sobre què suposa la participació.


Com fer-ho


El Consell d’Infants està en ple període de renovació. Si curses 4t de primària i vols que s’escolti la teva veu i expressar les teves idees, ara és el teu moment.


Si tens temps i ganes de treballar per la teva ciutat, omple la butlleta de candidatura i lliura-la a la tutora de classe abans del 30 d’abril en cas que estudiïs a la ciutat. Si estudies fora o ho prefereixes, també es pot fer arribar la candidatura a la Secció d’Educació (C. Centre, 26-30, 1r pis), per telèfon al 93 379 00 50 (extensió 5332) o bé a través del correu electrònic a consellinfancia@elprat.cat. Cal tenir en compte que només seran candidats/es a consellers i conselleres aquells nois i noies que hagin entregat la seva candidatura i es presentin el dia del sorteig, el 12 de juny, convocatòria que es notificarà per correu a l’adreça de la butlleta.


Un dret i una responsabilitat


Formar part del Consell d’Infants implica responsabilitat. Si vols que la teva opinió es tingui en compte, cal complir amb el compromís adquirit. Comporta, entre d’altres coses, assistir a una reunió mensual com a mínim, d’una hora i mitja de durada aproximadament, en espais de l’Ajuntament i en horari extraescolar.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Última oportunidad: Europa League y permanencia en juego en la penúltima jornada de LaLiga EA SPORTS

En la próxima jornada 37 de LALIGA, que se inaugura este sábado 18 de mayo…

19 horas hace

Mozambique recibe cuarta expedición de ISDIN con cerca de 150 cirugías de cáncer de piel

Un total de 13 médicos especialistas en dermatología de 10 nacionalidades se han desplazado a…

23 horas hace

Marlons colabora en rondas de financiación con Goiko y VICIO por el boom de hamburguesas

Marlons, la emergente cadena de hamburgueserías conocida por sus auténticas “smash burgers” al estilo americano,…

23 horas hace

El 33% de las mujeres sienten presión por alterar su apariencia por imágenes en redes sociales

El 33% de las mujeres sienten presión por alterar su apariencia debido a las imágenes…

24 horas hace

El impulso del deporte español hacia París 2024 gracias a LALIGA

Este 2024, año de los Juegos Olímpicos de París que darán comienzo el próximo 26…

1 día hace

Esta web usa cookies.