Inicio Actualidad Modificació dels horaris dels patis oberts

Modificació dels horaris dels patis oberts

divendres, 9 febrer, 2024 – 08:45


Els patis oberts participants al projecte modificaran el seu horari d’ús per tal d’adaptar-lo a la realitat. Fins ara, els horaris d’obertura i tancament eren els mateixos a tots els centres, però, en la pràctica, en anar-los obrint de forma consecutiva, no es podia acomplir amb la previsió. Per aquest motiu, s’ha modificat la ronda per tal de respectar al màxim els horaris d’obertura i tancament previstos. Trobareu la informació de cada pati al tauler informatiu de cada centre.


Aquesta millora es posarà en marxa a partir del proper dilluns 12 de febrer, dia de lliure disposició de les escoles i, per tant, dia d’obertura d’aquests espais.

MAS:  1350 participants a la Cursa Solidària de Reis


Consulta els nous horaris en aquest enllaç.


Es mantenen els tallers dinamitzats


Els tallers dinamitzats mantenen el seu horari i es continuen organitzant periòdicament els diumenges d’11 a 13 h. Consulteu el calendari d’aquest mes de febrer en aquest enllaç.


Un projecte nascut l’any 2006


La ciutat va esdevenir pionera en el projecte Pati Obert, que es va posar en marxa l’any 2006, per donar resposta a una demanda del Consell dels Infants del Prat, que reclamava l’accés dels infants als patis escolars fora de l’horari lectiu.


Els objectius principals de l’obertura dels patis escolars són:


  • Optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant el seu vessant educatiu i social, fent possible que les activitats de diferents col·lectius es desenvolupin sense interferències mentre se’n fomenta la interrelació.

  • Donar una alternativa de lleure als infants i joves i a les seves famílies exercida de manera autònoma en un context segur i de proximitat.

  • Els patis compten amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.


El projecte s’emmarca en les accions del Pla Educatiu d’Entorn del Prat de Llobregat i és un exemple de complicitat i obertura a l’entorn entre els espais educatius i la ciutat.


 

MAS:  Oberta la convocatòria perquè la ciutadania pugui participar al Consell de Ciutat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa nueva imagen de Fundación Unicaja
Artículo siguienteCierre temporal de la A-2 en Abrera por un accidente de tráfico
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí