Inicio Actualidad Nova edició del projecte “Treball als Barris”, per donar suport a més...

Nova edició del projecte “Treball als Barris”, per donar suport a més de 300 persones en la recerca de feina

El projecte “Treball als Barris” té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció, aconseguint una incorporació al mercat de treball de qualitat, mitjançant la realització de tasques d’orientació, acompanyament i formació. Impulsat per l’Ajuntament de Cornellà, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i s’activa als barris que, per les seves característiques socials, ocupacionals i econòmiques, requereixen una atenció especial.

A la nostra ciutat, s’han implementat programes i actuacions als barris de Sant Ildefons i Fontsanta-Fatjó, amb un abast previst de més de 300 persones. Es posa a disposició dels usuaris actuacions d’orientació i acompanyament, duent a terme actuacions ocupacionals individuals (tutories de diagnòstic i de seguiment al procés de cerca activa de treball) i grupals (sala de recerca de feina i actuacions grupals de motivació per a l’ocupació) i d’acompanyament a la inserció).

READ  Mor Paulí Collado, el "poeta del ferro" de Cornellà

Al dispositiu de Sant Ildefons, per segon any consecutiu, es durà a terme formació professionalitzadora, que permetrà la contractació de persones desocupades del barri, amb l’objectiu de fer obres i serveis d’interès general i social, i que els permeti adquirir i desenvolupar competències professionals i transversals que millorin la seva ocupabilitat. Alhora, el programa vol incidir en la millora en matèria d’eficiència energètica del barri de Sant Ildefons.

 

Per a més informació:

Departament de Polítiques d’Ocupació

Parc de Can Mercader – Carretera de l’Hospitalet s/núm.
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAlarma en El Masnou: Investigación abierta por brutal agresión sexual a un ciudadano
Artículo siguienteAccidente en L’Aldea: fallece una mujer y otra resulta herida en una colisión frontal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí